Liikkumaan!

Pellavankukka tarjoaa aitoja elämyksiä liikkujille ja luonnonystäville. Saunominen on nautinnollista ulkoilun jälkeen, ja me voimme rakentaa vieraiden mieltymysten mukaisen ohjelman ruokailuineen. Tässä muutamia esimerkkejä vaihtoehdoista.

* Patikointi kirkasvetisen erämaajärven ympäri, noin 3 km. Tietysti uimme ja poikkeamme keittämään nokipannukahvit ja maistamaan makkarat nuotiopaikalla!

* Reipas kävelyretki omalle laavulle, yhteensä noin 3 km, perillä voidaan keittää kahvit. Kiva, vaihteleva metsä- ja peltoreitti. Hurjimmat voivat jopa yöpyä laavulla rakovalkean äärellä!

* Talvinen moottorikelkkasafari omalla porukalla! Someron kelkkaharrastajien moottorikelkkaura kulkee aivan Pellavankukan vierestä, joten ajelun yhteyteen on helppo järjestää saunominen ja ruokailu Pellavankukassa.

* Retket Tammelaan Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoihin sekä Lounais-Hämeen helmeen, Kaukolanharjulle, Edelfeltin maisemiin.

Luontoon!

Luontoretket ja luonnon tarkkailu Pellavankukan ympäristössä sopivat kaikenikäisille. Luonto tulee lähelle Pellavankukan pihapiiriin: mahdollisuus seurata valkohäntäpeurojen siroa kauneutta ja sulavaa notkeutta niiden ruokaillessa pellolla ja leikitellessä keskenään.


Kaukolanharjun näkötorni
Someron luontokohteita
Someron moottorikelkkaharrastajien reitit

Kuva: Kimmo Ketola

Kuva: Kimmo Ketola

 

12.04.2016

 

Kuvat © Ilkka Ärrälä